1919
עם תום מלחמת העולם הראשונה, הגיעו חיה וצבי ליימן לברלין כזוג צעיר, יהודים שעזבו מאחור חיים כפריים בפולין ועברו למערב אירופה כדי לחיות חיים עירוניים ומתקדמים יותר. הם פתחו חנות סיטונאית למכירה ושיווק של ממתקים ברחוב המרכזי קייזרשטראסה, ואף העסיקו כמה פועלים. החנות המשפחתית הייתה ממוקמת מול מטה האס־אס בברלין, ובין הקונים היו גם קצינים שנהגו לרכוש שוקולדים ודברי מתיקה ובין לבין לשוחח עם בני הזוג היהודים. בברלין נולדו להם ברוך, אביהם של מוני וטלי, ויפה, שלימים התחתנה עם אברהם שליסל, אביו של ראובן.
1935
לאחר עליית הנאצים לשלטון, הוכנס צבי ליימן לרשימת היהודים למעצר. למזלו הוא הוזהר על ידי אחד מאנשי האס אס שפקדו את החנות כי עליו לברוח מיד מהבית, עוד טרם ירד הלילה, ולא להתחבא במחסן המשפחתי. בני הזוג יצאו מיד בחזרה לבית ההורים בפולין. בירור שערכו בהמשך העלה כי הם שילמו את כל החובות לכל הספקים שאיתם היו בקשרי מסחר. לאחר מכן עלתה המשפחה לארץ ופתחה חנות ממתקים ברחוב אלנבי בתל-אביב.
1955
ברוך ליימן הקים את ליימן־שליסל, סיטונאות לממתקים, עם אברהם שליסל גיסו, בעלה של אחותו היחידה יפה, והשניים פתחו חנות סיטונאית ברחוב נחלת בנימין, שסיפקה ממתקים לקיוסקים ולמכולות בתל-אביב.
1964
כשהממשלה התירה לייבא מחו"ל, החלה המשפחה לייבא את המותגים טובלרון, מנטוס, מסטיק ריגלי, שוקולד מרסי, טופיפי וסוכריות החמאה וורטר'ס. לאחר מכן הם קיבלו את הזיכיון של פררו רושה, ובהמשך את הזיכיון הבלעדי למוצרי לואקר ומנטוס.
1987
נחנך המרכז הלוגיסטי באזור התעשייה באזור, שאט אט נהיה צר מלהכיל את היקף הפעילות..
2000
הוקם מרכז לוגיסטי משוכלל ביבנה ונפתח מערך הפצה ייחודי לשוק הקמעונאי.
ליימן שליסל, אחת מעשר חברות המזון הגדולות בישראל. לכל ישראלי יש משהו שלנו בארון הממתקים – לואקר, מנטוס, הרשי'ז, וורטר'ס אורגינל, טופיפי או פיצוחי קליית גת.
לפניות בנושא שירות לקוחות מוזמנים לכתוב לנו בווטסאפ