במילוי שוקולד פרלינים
עוגיות הרשיז 2
דרגת קושי:
קשה
זמן הכנה:
20 דק’
מצרכים:
- 3 חבילות הרשיז לבן גדול 250 ג’
- 2 כוסות חלב
- 3 כפות סוכר
- 1 ק”ג קמח
- 1 כפית שטוחה מלח
- 4 ביצים
- 250 ג’ חמאה רכה
- 3 חבילות הרשיז לבן גדול 250 ג’
- 2 כוסות חלב
- 3 כפות סוכר
- 1 ק”ג קמח
- 1 כפית שטוחה מלח
- 4 ביצים
- 250 ג’ חמאה רכה
אופן ההכנה:
- שמים קמח, חלב, שמרים, סוכר, ביצים ווניל בקערת מיקסר עם וו לישה ומעבדים כדקה. מוסיפים מלח ומעבדים עוד 2 דקות. מוסיפים חמאה בהדרגה ומעבדים עוד 7 דקות עד לקבלת בצק רך וגמיש.
- שמים קמח, חלב, שמרים, סוכר, ביצים ווניל בקערת מיקסר עם וו לישה ומעבדים כדקה. מוסיפים מלח ומעבדים עוד 2 דקות. מוסיפים חמאה בהדרגה ומעבדים עוד 7 דקות עד לקבלת בצק רך וגמיש.
- שמים קמח, חלב, שמרים, סוכר, ביצים ווניל בקערת מיקסר עם וו לישה ומעבדים כדקה. מוסיפים מלח ומעבדים עוד 2 דקות. מוסיפים חמאה בהדרגה ומעבדים עוד 7 דקות עד לקבלת בצק רך וגמיש.
- שמים קמח, חלב, שמרים, סוכר, ביצים ווניל בקערת מיקסר עם וו לישה ומעבדים כדקה. מוסיפים מלח ומעבדים עוד 2 דקות. מוסיפים חמאה בהדרגה ומעבדים עוד 7 דקות עד לקבלת בצק רך וגמיש.
- שמים קמח, חלב, שמרים, סוכר, ביצים ווניל בקערת מיקסר עם וו לישה ומעבדים כדקה. מוסיפים מלח ומעבדים עוד 2 דקות. מוסיפים חמאה בהדרגה ומעבדים עוד 7 דקות עד לקבלת בצק רך וגמיש.