באנר עמוד מתכונים

עוגיות הרשיז 2

במילוי שוקולד פרלינים

דרגת קושי: קשה זמן הכנה: 20 דק’

מצרכים:

  • 3 חבילות הרשיז לבן גדול 250 ג’
  • 2 כוסות חלב
  • 3 כפות סוכר
  • 1 ק”ג קמח
  • 1 כפית שטוחה מלח
  • 4 ביצים
  • 250 ג’ חמאה רכה
  • 3 חבילות הרשיז לבן גדול 250 ג’
  • 2 כוסות חלב
  • 3 כפות סוכר
  • 1 ק”ג קמח
  • 1 כפית שטוחה מלח
  • 4 ביצים
  • 250 ג’ חמאה רכה

אופן ההכנה:

  1. שמים קמח, חלב, שמרים, סוכר, ביצים ווניל בקערת מיקסר עם וו לישה ומעבדים כדקה. מוסיפים מלח ומעבדים עוד 2 דקות. מוסיפים חמאה בהדרגה ומעבדים עוד 7 דקות עד לקבלת בצק רך וגמיש.
  2. שמים קמח, חלב, שמרים, סוכר, ביצים ווניל בקערת מיקסר עם וו לישה ומעבדים כדקה. מוסיפים מלח ומעבדים עוד 2 דקות. מוסיפים חמאה בהדרגה ומעבדים עוד 7 דקות עד לקבלת בצק רך וגמיש.
  3. שמים קמח, חלב, שמרים, סוכר, ביצים ווניל בקערת מיקסר עם וו לישה ומעבדים כדקה. מוסיפים מלח ומעבדים עוד 2 דקות. מוסיפים חמאה בהדרגה ומעבדים עוד 7 דקות עד לקבלת בצק רך וגמיש.
  4. שמים קמח, חלב, שמרים, סוכר, ביצים ווניל בקערת מיקסר עם וו לישה ומעבדים כדקה. מוסיפים מלח ומעבדים עוד 2 דקות. מוסיפים חמאה בהדרגה ומעבדים עוד 7 דקות עד לקבלת בצק רך וגמיש.
  5. שמים קמח, חלב, שמרים, סוכר, ביצים ווניל בקערת מיקסר עם וו לישה ומעבדים כדקה. מוסיפים מלח ומעבדים עוד 2 דקות. מוסיפים חמאה בהדרגה ומעבדים עוד 7 דקות עד לקבלת בצק רך וגמיש.

בואו נלמד כיצד להכין

היה לך טעים? מוזמן לשתף

×

שלום! 

לפניות בנושא שירות לקוחות מוזמנים לכתוב לנו בווטסאפ

×