באנר עמוד מתכונים

ריבועי חמוציות וקמח קוקוס

נפלאים ליד הקפה וגם נטולי גלוטן

דרגת קושי: בינוני זמן הכנה: כשעה
לוגו אושן ספריי

מצרכים:

תבנית 20×20 ס"מ

המרכיבים:

200 גרם חמאה רכה

1/2 כוס סוכר

1 ביצה

2 חלמונים

1/2 2 כוסות קמח קוקוס

1 שקית אבקת אפייה

לציפוי:

100 גרם שקדים פרוסים

למלית:

2 כוסות ריבת פירות יער או ריבת תות שדה

1 שקית חמוציות מיובשות אושן ספריי

 

אופן ההכנה:

מחממים את התנור ל-170 מעלות ומרפדים תבנית תנור בנייר אפייה.

שמים את החמאה והסוכר בקערת המערבל עם וו לישה או במעבד המזון -ומערבלים לקרם חלק. מדי פעם עוצרים ומורידים את החמאה מהדפנות. מוסיפים את הביצה והחלמונים ומערבלים לעיסה אחידה. מנפים פנימה את קמח הקוקוס ואבקת האפייה ומערבלים עד לקבלת בצק אחיד .

יוצקים כמחצית מהבצק לתבנית ומהדקים היטב. אופים כ-10 דקות, עד הזהבה קלה.

המלית: מוציאים את התבנית מהתנור, מורחים את הריבה בנדיבות על פני הבצק ומפזרים את החמוציות. מגרדים בפומפייה את יתרת הבצק (הלא אפוי) מעל הריבה ומפזרים את פרוסות השקדים. מחזירים לתנור ואופים כ-35 דקות, עד הזהבה.

מוציאים מהתנור ומצננים. מחלצים מהתבנית, חותכים לקוביות ומגישים.

קרדיט: מתכון: עמית דונסקוי צלם: בועז לביא

בואו נלמד כיצד להכין

היה לך טעים? מוזמן לשתף

מוצרים שייכים למתכון

חמוציות מיובשות אושן ספריי

אושן ספריי תמונת מוצר
מעבר למותג
×

שלום! 

לפניות בנושא שירות לקוחות מוזמנים לכתוב לנו בווטסאפ

×