באנר עמוד מתכונים

חיתוכיות חמוציות וקמח קוקוס

דרגת קושי: בינוני זמן הכנה: כשעה

מצרכים:

תבנית 20×20 ס"מ

המרכיבים:

200 גרם חמאה, רכה

1/2 כוס סוכר

1 ביצה

2 חלמונים

1/2 2 כוסות קמח קוקוס

1 שקית אבקת אפייה

לציפוי:

100 גרם שקדים פרוסים

למלית:

2 כוסות ריבת פירות יער או ריבת תות שדה

1 שקית חמוציות מיובשות אושן ספריי

אופן ההכנה:

  1. מחממים את התנור ל-170 מעלות ומרפדים תבנית תנור בנייר אפייה.
  2. שמים בקערת המערבל עם וו לישה או במעבד המזון את החמאה והסוכר ומערבלים לקרם חלק. מדי פעם עוצרים ומורידים את החמאה מהדפנות. מוסיפים את הביצה והחלמונים ומערבלים לעיסה אחידה. מנפים פנימה את קמח הקוקוס ואבקת האפייה ומערבלים רק עד לקבלת בצק אחיד .
  3. יוצקים כמחצית מהבצק לתבנית ומהדקים היטב. אופים כ-10 דקות, עד הזהבה קלה.
  4. המלית: מוציאים את התבנית מהתנור, מורחים את הריבה בנדיבות על פני הבצק ומפזרים את החמוציות. מגרדים בפומפייה את יתרת הבצק (הלא אפוי) מעל הריבה ומפזרים את פרוסות השקדים. מחזירים לתנור ואופים כ-35 דקות, עד הזהבה.
  5. מוציאים מהתנור ומצננים. מחלצים מהתבנית, חותכים לקוביות ומגישים.

בואו נלמד כיצד להכין

היה לך טעים? מוזמן לשתף

מתכונים נוספים

×

שלום! 

לפניות בנושא שירות לקוחות מוזמנים לכתוב לנו בווטסאפ

×